Styrelse och Ansvarsposter

SMASK är en helt studentdriven produktion. Det är studenter på musikhögskolan som, tillsammans med våra sponsorer, fått SMASK att hända år efter år i över 20 år! Förutom att sätta ihop underhållande bidrag och en storslagen SMASK-balett (mellanakten) pågår ett stort och helt avgörande arbete bakom kulisserna – både bokstavligt och bildligt talat! Varje tre minuter på scenen föregås av hundratals timmar av förberedelser, bakom varje sida i programbladet ligger fantasi, tid och tålamod med redigeringsprogram och för varje notställ i orkestern har en roddare lagt ner sin svett.

Vi är alla stolta över att föra vidare SMASK-traditionen, ända från när SMASK-arna Marklund och Sandsjö skrev ouvertyren på början av 90-talet till konsertdagen när vi river Din biljett, och vi ser fram emot att ta med SMASK långt in i framtiden!

Styrelsen och medlemmarna i arbetsgrupperna, tillsammans med kompositörer, musiker, artister, dansare, scenarbetare med flera, laddar för att göra det bästa SMASK någonsin!


Från Vänster: Viktor Danielsson, Thomas Jansson, Julia Wennerström, Catrine Edberg, Linn Westling, Linus Elvin, Rasmus Ström

 

Styrelse för Örebro SMASK 2019/2020

Ordförande/General: Catrine Edberg

Vice ordförande/General: Thomas Jansson

Sekreterare: Julia Wennerström

Informatör: Viktor Danielsson

Ekonomiansvarig: Linn Westling

Ledamot: Linus Elvin

Ledamot: Rasmus Ström

 


 

Ansvarsposter 2019/2020

Dirigent: Linnea Landström

Orkesteransvarig: Philip Vinghamre, Alva Lindström

Pr-Ansvarig: Viktor Danielsson

Manusansvarig: Julia Wennerström

Jury- och röstningsansvarig: Julia Sigblad

Teknikansvarig: Linus Elvin

Webbadministratör: Thomas Jansson

Scenansvarig: Vakant

Sponsoransvarig: Vakant

Mat- och fikaansvarig: Vakant

Baletten/Mellanakt: Jonna Ydenius, Isabelle Lundh

 

Går du på Musikhögskolan i Örebro och är sugen på att vara med i produktionen? Ta då kontakt via mail eller våra sociala medier för att få veta hur just DU kan vara med att göra SMASK till en succé!