CREW

DAGAR TILL
SMASK

0

KOMMITTÉ

CAMILLA BERGLUND
GENERAL

Som general ser jag till att SMASK-produktionen fylls av musik, schlager och framförallt glädje! Jag håller ett vakande öga så att alla arbetar i samma riktning och att allting klaffar. Genom god planering så leder och styr jag produktionsteamet mot schlagersuccén i Norrmalmia den 24 mars, vi ses där!

MAURA LOPEZ
PRODUKTIONSASSISTENT

Min främsta uppgift är göra sådant som faller mellan stolarna och självfallet vara generalens högra hand. Som produktionsassistent är mitt huvudområde själva produktionsveckan där jag ser till att alla är glada! Mina underposter består av värdar och arenaansvarig, och tillsammans med de andra i produktionsteamet kommer vi att göra ett fantastiskt SMASK 2012!

MY WATZ
EKONOMIANSVARIG

Som ekonomiansvarig håller jag koll på SMASKs ekonomi, jag ser till så att kostnaderna inte flyger iväg. Budget, resultat och andra ekonomiska analyser är mina huvuduppgifter och jag ser fram emot ett spektakulärt SMASK 2012.

JENNIFER WIKSTRÖM
SPONSORANSVARIG

Sponsorjakt och kontakt med sponsorer är mitt jobb. Som sponsoransvarig tar jag hand om alla fantastiska sponsorer, jag ordnar VIP mingel till sponsorerna och allt annat som behöver sponsras. Jag är alltid på jakt efter nya sponsorer, allt för att göra SMASK 2012 till de bästa SMASK hittills!

SOFIE PREDIKAKA
MARKNADSFÖRINGSANSVARIG

Mitt jobb är att se till att SMASK syns och hörs så mycket så att folk nynnar schlagerlåtar i sömnen – ett uppdrag jag tar på största allvar! Till min hjälp har jag mina "Eventos" och ett Design-team som gör allt för att vi ska nå vårt slutgiltiga mål. Ett slutsålt Norrmalmia…

JOSEFINA WINGREN
MUSIK & TÄVLINGSANSVARIG

Jag är Musik och Tävlingsansvarig och mitt jobb är att se till att vi har bidrag som kan tävla, en orkester, en jury till tävlingen, och att ta hand om våra artister. Till min hjälp har jag en orkesteransvarig och en artistansvarig. Vi ska se till så att våra artister och orkester är med och gör SMASK 2012 helt fantastiskt.

GUSTAF SVEDJENÄS
KREATIV PRODUCENT

Mitt jobb är att se till att SMASK flyter på så bra som möjligt på scen och att besökarna får ett så bra helhetsintryck av SMASK som möjligt. Jag jobbar mycket med konferenciererna, scenograferna, dansarna och även radio så att SMASK blir en så bra show som möjligt!

ZAKARIAS FAUST
TEKNIKKOORDINATOR

Jag har stenkoll på all teknik under SMASK. Ljud, ljus, bild och scen ansvarar jag för tillsammans med närmare 50 stycken tekniker, alla med sin specifika uppgift i produktionen. Jag, tillsammans med mitt teknikteam, kommer se till så att SMASK 2012 blir en upplevelse utöver det vanliga!

KONFERENCIERER

DENISE KARLSTRÖM, MALIN WINBERG &
JOHAN PALOMÄKI

 

Vi är konferencierer för SMASK 2012 vilket vi tycker ska bli jättespännande! Tillsammans med alla andra i produktionen, ska vi försöka att göra det bästa SMASK någonsin. Vår ambition är att representera en glittrande och underhållande show till er där ni känner att ni får ta del av vad SMASK är.

COPYRIGHT © 2011-2012 / SMASK 2012 / SKAPAD AV TERESE BRÄNNSTRÖM, GINA ERICSSON & ERIK LARSSON - MAILA OSS!