Status M##re – Gillad eller grillad

Vem är du som artist? Jag är tävlingsinriktad, målmedveten och jag vill dela med mig av mitt liv. Det gäller att uppdatera ofta på internet. Det är meningen med livet. Jag besökte nyligen Ungern till exempel. Sen har jag simmat över atlanten helt själv och räddat barn på den afrikanska kontinenten. Du kanske undrar varför? Jag vill ha något att posta på nätet. Det gäller att visa att man har många bollar i luften. Jag har redan fått 200 följare på instagram!

Varför ska du vinna? Därför att mitt bidrag har uppåttempo och swag! Och så kommer igenkänningsfaktorn att vara hög! Om man röstar på mig kommer du få följa med på en grym resa med # ”nophilter”.

Berätta om din låt? Låten heter ”Gillad eller grillad” och handlar om att kämpa för sin dröm eller sitt mål man vill nå. Den är lite rockig och det är bra med fart så jag tror folk kommer bli taggade! Min låtskrivare är dessutom fantastisk! Det finns ingen bättre i hela landet. Jag kan också avslöja att jag och dansarna kommer ha matchande kläder och det kommer förekomma klädbyten! Så ni kan se fram emot mycket swag och bling bling!

Vad gör du om du vinner riksfinalen? Jag undrar om jag kommer bo kvar eller prova nya vidder över atlanten. Troligtvis testar jag vingarna utomlands och så får folk följa mig över internet!

Vilken är den bästa vetenskapliga upptäckten/uppfinningen? Internet såklart! Utan Internet har man ingen facebook och utan sin fb har man inget liv! Vad ska jag göra utan följare liksom?

Björn Gustavsson