Miss D´man (Örebro)

örebro

Med distans till deltävlingen hur gick det?
Jag är väldigt nöjd med vår insats, vi har haft så roligt i vår lilla crew och vi gjorde vårt yttersta! Jag var sjuk på deltävlingen och hade kämpigt med att orka sjunga samtidigt som vi dansade, hoppas att det ska bli lättare den här gången!

Har ni/du några nya planer?
Nej i dagsläget har vi inga nya planer men vi har som sagt haft väldigt kul när vi repat så det vore väldigt kul att göra något tillsammans igen!

Om en känd person skulle framföra din låt, vem skulle de vara och varför?
Det hade varit intressant att höra någon av mina favoritsångare tex Eddie Vedder eller Thom Yorke sjunga den och se hur den skulle låta då, garanterat inte som vår version i alla fall.

Vad vet du om Piteå?
Att det är lite större än min hemstad Mariestad och att de har något gemensamt i att det är riktiga sommarstäder med en hel del turism sommartid. Sägs vara en vacker stad omgiven av vatten. Självklart tänker jag på den karakteristiska dialekten, festivalen ”Piteå dansar och ler”, och pitepalt också!

Årets tema för RIKS är ett oschlagbart Sverige vad tycker du gör Sverige oschlagbart?
Det är mycket som är oslagbart med Sverige, människorna – vi kan visserligen vara lite inbundna men det finns så mycket värme och genuinitet i oss om vi får lite tid på oss. Naturen – känslan i en magisk björkskog när vitsipporna precis slagit ut, cheezy? Javisst! Att vi får uppleva det vitt skilda årstidernas karaktärer. Charmas och förfäras över den svenska ängsligheten – att vi är så måna om att vara rätt ute eller ”hänga med” i allt som sker i världen oavsett det gäller trender eller politik. Tror att vi är oslagbara på det området hur som helst, att vara ängsligt vetgiriga! Det är något härligt komiskt i det!

 Fem snabba:

 1. Komma två i SMASK och få skivkontrakt eller vinna SMASK och jobba på McDonalds?
  Komma tvåa i SMASK och få skivkontrakt, är ju trevligt för någon annan att få vinna, haha!
 2. Loreens röda tröja eller Lordis outfit?
  Loreen
 3. Fredag: tacomys eller pizzamys?
  Pizzamys
 4. Sportbar eller karaokebar?
  Sportbar
 5. Guitar Hero and Singtar?
  Singstar