Biljetter och stream

Den 26 maj är det dags för riks-SMASK 2018 i Örebro – Köp dina biljetter till den sagolika showen redan NU!

 

 


Genrep

För den som inte har möjlighet att ta sig till Aula Nova på lördag kväll kommer vi även ha ett genrep av riks-SMASK kl.13.00 samma dag. Pris: ordinarie 120kr, studerande/pensionär 90kr, barn under 10 år gratis. Genrepsbiljett köpes i dörren och betalas via Swish eller kontant.
Föreställningen visas fram till och med mellanakten. Ca 2,5 timmar inklusive paus.

Genrepspubliken får rösta!


Stream riks-SMASK

För er som inte kan komma på vare sig genrepet eller den ordinarie föreställningen på lördag kommer riks-SMASK 2018, precis som lokal-SMASK, att streamas live via YouTube!

Ni som upplever magin den vägen har också möjlighet att påverka vilket bidrag som tar hem den åtråvärda SMASK-pokalen, eftersom det kommer finnas möjlighet att rösta via SMS. Detta kommer även den besökande publiken kunna göra, men de får dessutom även en fysisk röstsedel.

SMS-röstningen kommer, liksom den fysiska röstningen med röstsedel på plats, endast vara öppen under föreställningens paus, det går alltså INTE att rösta i förväg!

FÖR SMSRÖSTNING:
Smsa SMASK [bidragsnummer] till 72120. Kostnad: 5 kr/sms + ev. trafikavgift. Du kan enbart smsrösta två gånger. Observera att endast svenska telefonnummer kan smsrösta.

Stream lokal-SMASK 2018

För dem som av någon anledning inte hade möjlighet att komma till Aula Nova och uppleva lokal-SMASK i Örebro 2018 på plats kunde föreställningen ses hemma i soffan via live-stream på vår YouTube-kanal. Se hela showen i rutan nedan eller KLICKA HÄR!