Örebro kammade hem SMASK-pokalen 2018!

Konkurrensen var benhård mellan alla oerhört välskrivna bidrag från Sveriges sex musikhögskolor som gjorde upp om vinnarplatsen, och därmed också den åtråvärda SMASK-pokalen, i Aula Nova den 26 maj. Det blev dock Örebro-bidraget ”Trampa på Lego” som fick flest poäng, något vi naturligtvis är väldigt stolta över.

Vi här i Örebro vill rikta ett STORT, ENORMT, GIGANTISKT tack till Piteå, Ingesund, Stockholm, Malmö och Göteborg för deras insatser i tävlingen. Vi vill även såklart tacka PUBLIKEN – utan dem hade det inte heller kunnat bli något SMASK.

Nu blickar vi framåt till nästa år, då Stockholm tar över facklan som värdstad för riks-SMASK 2019. Vi i Örebro tackar för oss, och hoppas att ni får leva lyckliga i alla era dagar!

 

Vinnarbidragets kompositörer Lotta Björkqvist och Niklas Lindström poserar stolt med SMASK-pokalen i skuggan av ett magiskt sagoträd.


Se riks-finalen igen. Och igen! Och IGEN!!!

För er som inte hade möjlighet att besöka Aula Nova den 26 maj för att uppleva riks-SMASK 2018, eller för er som bara helt enkelt vill återuppleva magin, finns föreställningen (och alla separata bidrag) att se via vår YouTube-kanal!

 


Besök oss på Facebook genom att klicka HÄR eller hitta oss på Instagram genom att klicka HÄR och följ oss på vår resa!