NU TAGGAR OCH LADDAR VI FÖR RIKS-SMASK 2018!

Efter en lyckad, magisk och alldeles, alldeles underbar föreställning av lokal-SMASK i Örebro är det nu MINDRE ÄN TVÅ VECKOR kvar till riks-SMASK 2018, där Örebro i år har den stora äran att vara värdstad. Klicka in dig på fliken ”Bidrag 2018” för att läsa om de tolv tävlande bidragen (som kommer presenteras under vecka 20 och 21). Vi ses i Aula Nova den 26:e maj!


Årets segrare!

Ett STORT grattis till Lego-lass och Duplomaterna som tog hem segern och den åtråvärda SMASK-pokalen i Örebros lokal-SMASK 2018 med bidraget ”Trampa på Lego”! Grattis även till Salivar Zuckerberg och Kalaspinglorna som med ”Sötsakssug” hamnade på andra plats.

Både ”Trampa på Lego” och ”Sötssakssug” kommer därmed få delta i den stora SMASK-riksfinalen som i år hålls i Örebro den 26 maj!


Häng med oss!

För er som inte kan komma på vare sig genrepet eller den ordinarie föreställningen på lördag kommer riks-SMASK 2018, precis som lokal-SMASK, att streamas live via YouTube!

Ni som upplever magin den vägen har också möjlighet att påverka vilket bidrag som tar hem den åtråvärda SMASK-pokalen, eftersom det kommer finnas möjlighet att rösta via SMS. Detta kommer även den besökande publiken kunna göra, men de får dessutom även en fysisk röstsedel.

SMS-röstningen kommer, liksom den fysiska röstningen med röstsedel på plats, endast vara öppen under föreställningens paus, det går alltså INTE att rösta i förväg!

FÖR SMSRÖSTNING:
Smsa SMASK [bidragsnummer] till 72120. Kostnad: 5 kr/sms + ev. trafikavgift. Du kan enbart smsrösta två gånger. Observera att endast svenska telefonnummer kan smsrösta.
TILL ER SOM SMS-RÖSTAR:

Det är viktigt att ni skriver ett mellanslag mellan SMASK och BIDRAGSNUMRET i era sms, till exempel:

SMASK 13


Besök oss på Facebook genom att klicka HÄR eller hitta oss på Instagram genom att klicka HÄR och följ oss på vår resa!