Välkommen till SMASK i Örebro!

SMASK I ÖREBRO VT2020 STÄLLS IN

På grund av situationen med Covid-19 kommer SMASK att ställas in denna vår. Det gäller flera skolor som inte hunnit ha sin föreställning, och även Riks-SMASK påverkas.

Styrelsen och ansvarsposterna jobbar för att skjuta upp föreställningen till hösten, och återkommer med besked om detta senare under våren.

Alla som köpt biljett kommer få pengarna tillbaka. Sponsorer och samarbetspartners kommer kontaktas via mail.

Vid frågor hör av er till SMASK-styrelsen
orebrosmask@gmail.com


Här kommer ni kunna läsa om vad SMASK är, vilka som är i styrelsen eller har ansvarsposter för SMASK i Örebro samt kunna ta kontakt vid eventuella frågor och funderingar.

Passa även på att följa våra sociala medier nedan för att hålla er uppdaterade om vad som pågår hos oss!


Datum för lokalfinal Örebro SMASK 2020 bestämt!

Det är nu bestämt att lokalfinalen för SMASK i Örebro kommer att hållas lördagen den 18:e April i Aula Nova på Örebro Universitet!

Se till att hålla kalendern ledig den dagen och förbereder er redan nu på vad som komma skall, en riktigt fantastisk schlagershow!

Vi ses i April!


Vad är det som hörs? Är det ljudet av bra vibrationer eller kanske en stormvind genom guld och gröna skogar?

Nej! Det är SMASK-styrelsen i Örebro som pysslar på för fullt med att anordna lokalfinalen i Örebro 2020 och allt därikring!

Vi är redan en fulltalig styrelse samt är i full fart med att se till att allt jobb kommer göras för att se till att nästa förställning kommer vara den bästa SMASK-föreställningen möjligt!


Lokalfinal Örebro SMASK 2019

 

Den 30 Mars 2019 hölls lokal-SMASK i Aula Nova på Örebro universitet. Föreställningens tema var ”Melodifestivalnostalgi” och det var en kväll fylld av gyllene skor, symfonier och andra härliga återblickar på hur Melodifestivalen var på den gamla goda tiden.

Förstaplatsen gick till bidraget ”Schlager Schtjafs” med Herr och Fru Differens och andraplatsen gick till ”Vill Inte Va Med” med Fröken Nygren & Avizeringarna. Återigen grattis till dessa två, samt tack till alla övriga bidrag som var med och förgyllde kvällen!

Och då det inte kan sägas nog vill vi återigen tacka alla involverade i Örebro SMASK 2019! Utan er hade det inte blivit något, och det som blev var bättre än vad vi någonsin kunde önska. Tack!

För er som inte hade möjlighet att besöka Aula Nova den 30:e Mars för att uppleva SMASK 2019, eller för er som bara helt enkelt vill återuppleva magin, finns föreställningen (och alla separata bidrag) att se via vår YouTube-kanal!

 


Besök oss på Facebook genom att klicka HÄR eller hitta oss på Instagram genom att klicka HÄR och följ oss på vår resa!