Välkommen till SMASK i Örebro!

Årets SMASK-styrelse vill tillsammans med bidrag, orkester, konferencierer, arbetsgrupper och SMASK-baletten rikta ett enormt TACK till PUBLIKEN som gjorde den magiska föreställningen lokal-SMASK i Örebro 2018 möjlig! Nu siktar vi mot årets riks-final av SMASK som går av stapeln den 26e maj i Aula Nova vid Örebro Universitet. Vi ser fram emot det otroligt mycket – hoppas ni också gör det!


Årets segrare!

Ett STORT grattis till Lego-lass och Duplomaterna som tog hem segern och den åtråvärda SMASK-pokalen i Örebros lokal-SMASK 2018 med bidraget ”Trampa på Lego”! Grattis även till Salivar Zuckerberg och Kalaspinglorna som med ”Sötsakssug” hamnade på andra plats.

Både ”Trampa på Lego” och ”Sötssakssug” kommer därmed få delta i den stora SMASK-riksfinalen som i år hålls i Örebro den 26 maj!


Häng med oss!

För er som inte kunde se årets upplaga av lokal-SMASK i Örebro på plats eller som vill se den igen finns hela föreställningen och mycket mer på vår Youtube-kanal. Se föreställningen i rutan nedan eller gå till vår Youtube-kanal genom att klicka HÄR!


Besök oss på Facebook genom att klicka HÄR eller hitta oss på Instagram genom att klicka HÄR och följ oss på vår resa!